Köszönjük, hogy időt fordít cégünk megismerésére!

 

 Cégünk 2010 óta foglalkozik szaniterek termékek értékesítésével.

Főbb gyártó partnereink a több évtizedes tapasztalatokkal rendelkező Sanotechnik és a folyamatosan fejlődő, masszázsmedencéikkel a világ élvonalába tartozó, magyar tulajdonban lévő Wellis.

 

Az évek során gyártó partnereinkkel kialakított kiváló együttműködésünknek köszönhetően a webáruházunkban található termékek általában a kiskereskedelmi listaárak alatt kerülnek forgalomba, tehát olcsóbbak a megszokott bolti áraknál.

 

Annak érdekében, hogy ügyfeleinket minél kedvezőbb feltételekkel tudjuk kiszolgálni, minden esetben nyitottak vagyunk egyedi, testreszabott ajánlatok elkészítésére.

Ráadásul nálunk, az otthonából kényelmesen vásárolhat, anélkül, hogy hosszú órákat töltene a kívánt termék kiválasztásával, az üzleteket járva. Folyamatosan változó, jellemzően bővülő kínálatunk böngészése során igyekszünk ügyfeleinknek a nálunk kapható termékek megismeréséhez a lehető legtöbb információt megadni. Amennyiben mégis kérdése merülne fel, abban az esetben kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Annak érdekében, hogy ügyfeleinket minél kedvezőbb feltételekkel tudjuk kiszolgálni, árainkat igyekszünk mindig a legkedvezőbb szinten tartani, melyet sok esetben ügyfeleink segítségével tudunk a leghatékonyabban kivitelezni. Kérjük, hogy ehhez az alábbi módon szíveskedjen Ön is hozzájárulni! Ha Ön talál egy olyan magyarországi weboldalt, ahol az Ön által keresett terméket olcsóbban megvásárolhatja (külföldi cégek esetén a vételár mellett felmerülő egyéb költségeket is kalkulálva - például szállítási, biztosítási és egyéb költségek), akkor küldjön egy e-mailt ügyfélszolgálatunkra, az oldal címével, valamint a termék megnevezésével, és mi igyekszünk egy kedvezőbb ajánlatot megszolgálni bizalmát. Kérjük, hogy az ajánlatok értékelésénél vegye figyelembe, hogy cégünk kizárólag új termékek értékesítésével foglalkozik!

Raktárkészletünk jelentős mértékben függ gyártó partnereink raktárkészletétől, így folyamatosan változik. Ha a kiszemelt termék a megrendeléskor nincs raktáron, a gyártókkal egyeztetve igyekszünk beszerzését rövid határidővel biztosítani. 

A megrendelt termék(ek)et az ország egész területére el tudjuk juttatni futárszolgálati partnereink segítségével. Értékhatártól függően a szállítási költséget akár át is vállaljuk ügyfeleinktől.

Bízunk benne, hogy a fenti információk alapján méltónak tartja cégünket arra, hogy a felmerülő szaniter igényei beszerzése során partneréül válasszon bennünket.