A SzaniterSziget.hu webáruházként működik. Bemutatóteremmel, üzlethelységgel nem rendelkezünk.

A webáruházunkban megjelenített termékek a gyártó partnereink  árukínálatában aktív, új termékek, melyek többségét raktári készletről, rövid szállítási határidővel biztosítanak számunkra.

A webáruházunkban kínált termékek jelentős része megtekinthető gyártó partnereink bemutatótermeiben.

Kifutó termékek esetén gyártó partnereink jelentős árengedményt biztosítanak, melyet tovább érvényesítünk Vásárlóink részére. A kifutó termékek a „Gyártói készletkisöprő akciók” menüpont alatt találhatók.

Árukészletünk elsősorban gyártó partnereink készletétől függ. Amennyiben készletünkön nem megtalálható a  Vásárlóink által megrendelt termékek, abban az esetben gyártó partnereink készletéből, rövid határidőn belül igyekszünk pótolni azt.

Minden beérkezett megrendelést telefonon vagy írásban igazolunk vissza Vásárlóink részére.

Amennyiben a visszaigazolásban szereplő szállítási, átvételi határidő nem felel meg Vásárlóink számára, abban az esetben a megrendelést a Vásárlóinkkal történő egyeztetést követően töröljük.

A webáruházunkban megrendelt termékeket elsősorban futárszolgálati partnereinkkel tudjuk kiszállíttatni Vásárlóink részére, a megrendelés értékétől függően akár ingyenesen, de lehetőséget biztosítunk a személyesen átvételre is.

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei:

Tel.: 06 (20) 979 8177; 06 (20) 913 7264

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.